dinsdag 6 september 2011

Afloop verjaardag :)

De verjaardag voor dochterlief was helemaal top!
We hebben erg veel geluk gehad met het weer, want we hebben de hele dag met de visite in de tuin kunnen zitten! Dochter is ook dit jaar weer erg verwend door alle visite en kinderen die kwamen spelen.

Dit jaar heb ik samen met dochter een verlanglijstje opgesteld met dingen die ze graag zou willen hebben voor haar verjaardag.. Die dingen varieerden van een loep tot strijkkralen tot een nintendo ds :)
Tussen de eerste en de laatste zit een behoorlijk prijsverschil, dus meteen een klein beetje financiële opvoeding kunnen doen.. Aangezien ze wel heel erg graag een nintendo wou hebben, hebben we afgesproken dat ze de opa's, oma's, ooms en tante's geld vraagt én dat ze het geld dat ze heeft verdiend op de rommelmarkt er dan ook bijdoet. Nou, dat wou ze wel!

Moet eerlijk zeggen dat ik heel erg blij ben dat ze dat wou, want hoewel het goedbedoeld is, ons huis puilt werkelijk uit van alle verjaardagen-, sinterklaas-, kerst- en zomaar-cadeaus! Het meeste speelgoed laat ze links liggen omdat ze het liefst knutselt, buitenspeelt en soms op de computer een spelletje mag spelen. Dochter blij en mama en papa blij dus :D

Wat betreft de verjaardagsinkopen:
zoals verwacht hebben we veel- en veels teveel over. Een complete taart, 2 doosjes tompoucen en 1 doos soesjes (die ik gelukkig in de vriezer heb laten liggen) en heel veel chips, frisdrank e.d. Nu zijn die spullen wel een tijd houdbaar, dus dat is zo erg niet..

Morgen mag dochterlief trakteren op school, ik heb besloten het dit jaar simpel te houden. Ze trakteert cakejes met een leuke prikker erin met haar foto erop (te downloaden op: http://www.party-gifts.nl/index.asp)! Nu nog iets leuks bedenken voor haar kinderfeestje en dan zit het er voor dit jaar weer op ;)

1 opmerking: