donderdag 12 januari 2012

Doelen voor 2012

Tja, ik wou het eigenlijk niet doen.. maar omdat ik merk dat ik ze toch in mijn hoofd heb (en ik hoop dat ik iets rustiger wordt nu ik ze op (digitaal) papier ga zetten.. Ben ik toch overstag.. Ik heb mijn doelen voor 2012 beschreven in een apart tabblad op mijn blog (klik hier).

Ik heb de doelen onderverdeeld in categoriën, namelijk: gezin, koken, financieel, huis, ikzelf en overig.

Een aantal doelen zijn makkelijk te bereiken (zoals het boekjes lezen met dochter), maar op één of andere manier schiet dit er altijd bij in. Met samen boekjes lezen bedoel ik dat zij leest en dat ik haar help. Voorlezen doen we 's avonds altijd al.

Ik weet nu ook waar ik het bedrag van Euroclix (zie mijn vorige blog) aan ga besteden! In eerste instantie wou ik het bedrag gebruiken voor cadeautjes in de decembermaand, maar door op tijd cadeautjes te kopen, kon ik de kosten spreiden en kwamen we in december prima rond. Het geld van Euroclix gaat bij het sparen voor een gezinsabonnement voor het zwembad! De kosten per jaar hiervoor zijn €240,-. Met Euroclix zit ik nu op €98,-, bijna op de helft dus. Hopelijk kan ik nog het een en ander op marktplaats verkopen, dit geld gaat dan ook bij het sparen voor een gezinsabonnement op het zwembad.

Verder wil ik nog gezonder gaan koken, onze buffer aanvullen tot €5000,- en het houtwerk van ons huis moet aan de buitenkant nog steeds goed geschilderd worden (staat nog steeds in de grondverf). Ik heb een familielid dat schilder is, volgende week eens vragen wat dat eventueel zou gaan kosten.

Last but not least: scriptie afschrijven en studie afronden. Zoveel hoeft er niet meer te gebeuren. Doendoendoen dus (lees: moet zichzelf een trap onder haar kont geven)!!

Nou goed, het staat in ieder geval genoteerd :)

3 opmerkingen: