maandag 6 juni 2011

Vakantiegevoel + update moestuin!

We zijn met hemelvaart 2 daagjes naar de kust geweest. Goede kennissen vroegen of we daar een nachtje wouden overnachten en met dat mooie weer sloegen we dat natuurlijk niet af!

Dochterlief was helemaal enthousiast, want ze had de zee nog niet eerder gezien. Heerlijk een dagje strand gedaan en gebarbequed. De volgende dag een dorpje met haventje bezocht en in een buitenzwembadje gezwommen! Als dat geen vakantiegevoel is? Wij vonden het in ieder geval heerlijk!

Met onze moestuin (ja, die met al die kroppen sla) gaat het hartstikke goed! Er wordt flink gegeten en uitgedeeld. Zaterdag waren we uitgenodigd voor (weer) een barbeque en ik heb een lekkere salade gemaakt van de sla! Ook de peultjes doen het heel erg goed en we hebben inmiddels al twee keer peultjes uit eigen tuin kunnen eten!

3 opmerkingen:

  1. De moestuin hier doet het nog niet zo heel goed. Dat wil zeggen: er kan nog niet uitgegeten worden.
    De planten groeien als kool en over een maand ofzo hebben we ook een berg groente uit de tuin. Ik kan niet wachten. Ik vind dat altijd zo'n heerlijk moment, elke dag even kneuteren in de tuin, kijken wat er al allemaal goed is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk dat je al echt uit eigen tuin kunt eten! En nog supergezond ook natuurlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat is lekker eten uit eigen tuin, he!
    Leuk dat jullie er zo een paar daagjes tussen uit konden!!
    Groetjes, Corine

    BeantwoordenVerwijderen