donderdag 4 augustus 2011

Update rommelmarkt

Dochter en ik hebben op de rommelmarkt gestaan. Ik heb voorgaande jaren weleens meer spullen gehad én verkocht, maar uiteindelijk hebben we toch nog voor €46,- verkocht! Dochter vond het verkopen helemaal geweldig, en aangezien het geen grote rommelmarkt was, mocht ze zelf ook soms een rondje lopen over het veld :)

's Middags hebben we het geld naar de (rabo)bank gebracht en tevens haar regenboogrekening opgezegd en daarvoor in de plaats een topkid-rekening geopend waar de opbrengsten van de rommelmarkt op werden gestort. Ze kreeg bij de nieuwe rekening een echte kluis en een spaarpot van de efteling.

We hebben daarna een zgn. spaarplan opgesteld. Ze wil graag sparen voor een nintendo ds en aangezien ze binnenkort jarig is vind ik dat zelf ook wel een goed plan. Zo kan ze in plaats van cadeautjes ook geld vragen aan bijv. ooms en tantes. Ik weet dat ze namelijk altijd veel geld uitgeven aan cadeaus, die vervolgens verstoffen op de speelzolder, omdat dochter liever buiten speelt en/of knutselt. En uiteindelijk worden ze voor spotprijsjes verkocht op de rommelmarkt :) Doodzonde.. dan kan ze beter één duurder cadeau kopen, dat ze ook echt zelf graag wil hebben.

Verder hebben we zelf ook nog wat gekocht op de rommelmarkt, ikzelf had 5,- in de portemonnee en dochter ook 5,-. Ik heb splinternieuwe regenlaarsjes gekocht voor dochter á 1,- en het spel Valkuil voor 2,-. Dochter heeft een ken-barbiepop gekocht, wat gegrabbeld uit een grabbelton (wat overigens echt rotzooi was, maar ach), een spelletje gedaan en nog een ijsje gekocht. We hebben dus ook nog wat overgehouden ;)

Het was in ieder geval een erg gezellige dag, dochter is nu alweer druk voor de volgende rommelmarkt!
Leuk zo'n uitje waarbij je ook nog wat verdiend :)

1 opmerking:

  1. Wat een super geslaagd uitje~! Klinkt erg leuk, hier gaa nze dinsdag verkopen.

    BeantwoordenVerwijderen