dinsdag 24 april 2012

Nieuwe aanwinst!

Ik ben een tijd wat minder actief op blogger, dat komt omdat ik inmiddels een baan heb gevonden. Niet gelijk iets waarvoor ik gestudeerd heb, maar wel een baan wat zou kunnen uitmonden in een baan waarvoor ik gestudeerd heb :)

Lekker cryptisch allemaal, maar goed ik heb het er helemaal naar mijn zin! En niet onbelangrijk er komt hier dus ook wat meer geld binnen, wat ook wel heel erg fijn is. Ik heb onze financiën aangepast en we sparen ook een bedrag, maar bij lange na niet alles. Er stonden namelijk nog een aantal dingen op onze wensenlijst (wie heeft hem niet): een nieuwe matras voor oudste dochter (sliep nog op een heel oudje en dat ding had het echt op) en een nieuwe diepvries voor moi! Hij is vandaag geleverd en ik ben er zooooo blij mee!! We hebben/hadden een heel kleintje, eigenlijk altijd net te klein. Helemaal nu jongste dochter fruit- en groentehapjes mag. Ik vries daar het e.e.a. van in, maar het pastte eigenlijk niet meer in de diepvries. Voor de kritische lezer: er paste wel meer niet in, dit is een voorbeeld :)

Nu dus een nieuwe vier-sterren diepvrieskast, één met A++ energielabel en een inhoud van maar liefst 330 liter én no-frost!! Als het goed is hoeft hier dus niet meer ontdooid te worden.

Rib uit ons lijf, maar deze zal ons hopelijk net iets meer gemak en ruimte geven, dus hij is ons ook elke cent waard. Nu hopen dat hij nog 20 jaar mee zal gaan ;)


9 opmerkingen:

 1. Mijn wensenlijstje wordt ook aangevoerd door zo'n prachtige vriezer. Hier pas een halfje brood en wat vlees in de vriezer, dan is het vol.
  En met het oog op zelf dus een tijdje niet kunnen/willen koken, is vriezerkoken zoiets heerlijks. Maar nu nog onmogelijk.
  Ik probeer er voor te sparen, maar het is een moeizaam proces (want ik wil ook perse een hele zuinige) Hier nog altijd geen baantje en dat zit er voorlopig ook ff niet in.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Lottebees,
   het lijkt nu alsof ik hem ook 'zomaar' heb gekocht, maar dat is niet waar natuurlijk. Ik was er voor deze baan ook al voor aan het sparen, maar nu ging het ineens een stukje sneller! En heel wat prijsvergelijk op internet gedaan (maar daar ben jij ook wel goed in geloof ik!). Succes met sparen in ieder geval!

   Verwijderen
 2. Wauw! Die staat dus ook op mijn wensenlijstje!
  Welk merk heb je genomen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We hebben een Siemens GS40NA32 gekocht, hij staat nu 4 uurtjes tot rust te komen in de garage en dan mag hij aan het werk!

   Verwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik denk dat het een beetje té optimistisch is om te hopen dat je nieuwe diepvriezer 20 jaar zal 'meegaan'.....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tuurlijk we blijven wel positief!
   Maar vooruit een levensduur van 15 jaar zou ook al erg mooi zijn ;)

   Verwijderen
 5. hey , ik heb dezelfde !!, heel veel plezier ermee, enne, niet te hard en teveel werken he?
  , geniet ervan , liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen