maandag 17 december 2012

Moneymiljonair, Euroclix en andere klikprogramma's

Inmiddels klik ik alweer bijna twee jaar (wauw, wat gaat de tijd snel) en kan toch regelmatig een leuk bedrag bij laten schrijven door de programma's Moneymiljonair en Euroclix.

Door mailing te lezen kun je punten sparen bij deze programma's. Ook als je online aankopen doet via deze sites krijg je hiervoor extra punten, waardoor het sparen extra snel gaat. Ikzelf koop er niet extra om, maar zo af en toe bestel ik wat online bij de H.ema of S.capino en dan krijg je in ieder geval een aantal punten extra, de aankoop zou ik toch al doen.

Ook bij het overstappen van zorgverzekeraar of energieleverancier kun je extra punten verdienen. Kijk dan wel ook even verder, misschien krijg je wel meer korting als je het via een andere site afsluit (bijvoorbeeld via de Consumentenbond).

Wil jij ook lid worden? Dan zou ik het waarderen als je dat via mijn links zou willen doen, ik krijg hiervoor namelijk een vergoeding. Het kost jou verder niks.

Link Moneymiljonair: http://www.moneymiljonair.nl/1039219

Link Euroclix: http://www.euroclix.nl/index?SRef=jbXJtatXBNpUkkGp

Link Nucash: http://www.nucash.nl/aanmelden.php?ref=71333

9 opmerkingen:

 1. Ik sta er ook steeds van te kijken dat ik toch elke keer weer een mooi bedrag bij elkaar gespaard krijg.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klinkt aantrekkelijk. Echter is het toch wel meer gedoe dan je denkt volgens mij met al die mailtjes en enquetes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Mar
  Het is toch niet al te moeilijk hoor. Gewoon aanmelden en je ontvangt je mailtjes. Die moet je gewoon aanklikken zonder dat je op het aanbod ingaat, gewoon klikken is écht voldoende om punten te sparen.

  Of je ook enquètes wil invullen, dat kan je zelf beslissen. Maar ook dat is niet moeilijk. Wel zul je daar wat meer informatie over jezelf moeten geven, zoals leeftijd, geslacht, postcode, gezondheid, enz., omdat men enquètes opstelt voor een bepaald doelpubliek. Een niet-roker gaat géén enquètes over sigaretten of nicotineplijsters invullen hé.

  Verder nog wat tips: Bij Euroclix moet je echt voldoende lang sparen. Ze hanteren namelijk een stijgende inwisselkoers, dus hoe langer je spaart, hoe meer je Clix in principe waard zijn. Het snelst verdien je trouwens met het aanbrengen van nieuwe leden. Voor elke vriend(in) die actief lid wordt bij EuroClix dankzij jou, ontvangt je zelf 150 Clix (€ 1,95). De moeite waard dus.

  Wil je je aanmelden bij Euroclix, dat kan via onderstaande link. Op die manier verdien ik er trouwens ook een centje mee ;)

  http://www.euroclix.be/nl/index?SRef=4LYju193zDrwRdWMv

  Alvast bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor het aanraden van MoneyMiljonair!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik probeer ook te sparen via Euroclix, zeker in het begin gaat het hard. Op een of andere manier krijg ik ook veel enquetes dus in een paar weken tijd zit ik al op >25 euro.

  Mocht je je willen aanmelden, kijk dan hier:

  Euroclix

  En meld je aan! Je krijgt gelijk al 1,95 cadeau en met het invullen van je profiel zit je behoorlijk snel op je eerste tientje!

  Het enige wat mij nog niet lukt is mij profiel op 100% krijgen; is iemand dat al gelukt?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zelf gebruik ik deze programma's eigenlijk niet, maar misschie moet ik het wel proberen. Het is tenslotte een handige manier om te verdienen en alle beetjes helpen natuurlijk.
  Om te besparen ga ik vooral op zoek naar kortingen en promoties in folders, bv. via websites zoals www.kortingknaller.be
  Een aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben ook erg tevreden over Euroclix

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Blogging is the new poetry. I find it wonderful and amazing in many ways.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De kleding van Gap is dan ook razend populair. Met de stoere things van hole zult u zeker goed voor de dag komen. Het assortiment van hole is groot, van overhemden, T-shirts en sweaters tot ondergoed, pants en schoenen. Ook beschikt Gap over een ruim aanbod aan accessoires. Timberland schoenen, invoerrechten, kleding bestellen, schoenen on the web, timberland schoenen, internet kleding bestelle, invoerrechten Nederland and vans schoenen usa Nederland.

  BeantwoordenVerwijderen